Skip to main content

Κερδίστε χρήματα απαντώντας σε έρευνες.

Θέλετε να διαμορφώσετε το μέλλον προϊόντων και υπηρεσιών ενώ κερδίζετε χρήματα;
Εγγραφείτε δωρεάν στο TGM Panel Cyprus
tgm panel logo - you are right place section

Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Εγγραφείτε δωρεάν σήμερα και πληρωθείτε για να μοιραστείτε τις απόψεις σας στις διαδικτυακές μας έρευνες και στις έρευνές μας για κινητά.

Η γνώμη σας έχει σημασία για εμάς και τις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε!

Η γνώμη σας έχει σημασία για εμάς και τις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε! Συμμετέχετε τακτικά σε έρευνες έρευνας αγοράς στο TGM Panel Cyprus, συνδεθείτε με γνωστές μάρκες και πληρωθείτε σε μετρητά από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Η πραγματοποίηση ερευνών με το TGM Panel είναι διασκεδαστική και εύκολη! Εξελιχθείτε ως καταναλωτής λαμβάνοντας μέρος στις έρευνές μας από οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Γιατί να συμμετάσχετε στις έρευνές μας;

reward TGM

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ

Κερδίστε εύκολα χρήματα με το TGM Panel! Απαντήστε στις έρευνές μας για κινητά και κερδίστε έως και 2 EUR ανά ερωτηματολόγιο.
SECURITY AND CONFIDENTIALITY icon TGM

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το απόρρητό σας έχει σημασία για εμάς και γι' αυτό φροντίζουμε ώστε τα δεδομένα σας να είναι πάντα ασφαλή και προστατευμένα.
TGM PANEL NO STRINGS ATTACHED icon TGM

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ

Δεν υπάρχουν έξοδα ή παγίδες όταν γίνεστε μέλος του πάνελ μας. Απλά εγγραφείτε δωρεάν και ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα.

TGM PANEL - convenience icon TGM

ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Οι έρευνες του TGM Panel έχουν σχεδιαστεί για να είναι προσβάσιμες και φιλικές προς τον χρήστη σε όλες τις συσκευές, ώστε να μπορείτε να κερδίζετε χρήματα από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.
TGM PANEL - getting reward icon tgm panel

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ

Η λήψη της ανταμοιβής σας είναι γρήγορη και ξεκούραστη. Απλά συγκεντρώστε 8 EUR στον λογαριασμό σας και επιλέξτε να τα λάβετε μέσω GCodes, δωροκάρτας και PayPal.
share insights icon tgm panel

ΔΩΣΤΕ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Επηρεάστε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρονται από κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες, κοινοποιώντας τη γνώμη σας σε εμάς.
 tgm panel
 tgm panel

Ας εργαστούμε ως ομάδα για να δημιουργήσουμε ανώτερη ποιότητα!

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου για να τις βοηθήσουμε να κατανοήσουν καλύτερα τι επιθυμούν οι καταναλωτές όπως εσείς στην αγορά. Οι επί πληρωμή έρευνές μας σας προσφέρουν την ευκαιρία να εκφράσετε τη γνώμη σας για τρέχοντα προϊόντα και υπηρεσίες και να συμβάλετε στη δημιουργία καλύτερων. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο διασυνδέσεων σε περισσότερες από 100 χώρες, έχουμε τη δύναμη να διαμορφώσουμε το μέλλον του κλάδου.

Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας και ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα κάνοντας τη διαφορά.

tgm panel logo global market

Το απόρρητο αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα

tgm panel protects your privacy from every possible threat
Χρησιμοποιούμε προηγμένα μέτρα προστασίας δεδομένων
No spams will be sent
Χωρίς ανεπιθύμητα μηνύματα, χωρίς τρίτους, θα λαμβάνετε email μόνο από εμάς
unsubscribe easily
Δεν υπάρχει κάποια δέσμευση. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή
General Data Protection Regulation (GDPR) and ESOMAR
Συμμορφωνόμαστε με τις διατάξεις των GDPR και ESOMAR για την προστασία σας
Ή

Γιατί αξίζει να παίρνεις μέρος σε επί πληρωμή online έρευνες;

Οι επί πληρωμή online έρευνες βοηθούν τόσο τις εταιρείες που τις διεξάγουν, καθώς μπορούν να φτάσουν σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά την λειτουργία της αγοράς και τη συμπεριφορά / σκέψεις των καταναλωτών, όσο και αυτούς που παίρνουν μέρος σε αυτές, καθώς όχι μόνο η γνώμη τους μετράει στη διαμόρφωση της αγοράς και των εταιρειών, αλλά και πληρώνονται γι’ αυτή τη συμμετοχή τους.
Υπάρχουν ακόμα πολλά πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν τη συμμετοχή σε online έρευνες και ερωτηματολόγια:
No time frame
Δεν υπάρχει αυστηρό χρονικό πλαίσιο. Αντιθέτως, υπάρχει ελαστικότητα στον χρόνο διεκπεραίωσης της κάθε διαδικτυακής έρευνας.
best paid survey sites
Ανακαλύψτε τις καλύτερες αμειβόμενες ιστοσελίδες ερευνών όπως το TGM Panel και νέους τρόπους κέρδους
no experience required
Δεν απαιτείται εμπειρία. Οι online έρευνες μπορούν να συμπληρωθούν σχεδόν από όλους, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες δεξιότητες, εμπειρία, ή ακαδημαϊκές γνώσεις.
interests and preferences
Λόγω της μεγάλης ποικιλομορφίας τους, υπάρχουν άφθονες έρευνες για κάθε προφίλ, ανεξαρτήτως προσωπικών προτιμήσεων ή ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του κάθε υποψηφίου.
Paid surveys at home

Οι επί πληρωμή online έρευνες είναι εύκολες τόσο στη διατύπωση των ερωτήσεων όσο και στην θεματολογία. Συνήθως, δεν απαιτούνται παρά λίγα λεπτά για την επιτυχή ολοκλήρωση της κάθε έρευνας.

research panels

Ακόμα κι αν κάνεις εγγραφή σε κάποιο από τα πολλά ερευνητικά panels που προσφέρουν επί πληρωμή online έρευνες , μπορείς να κάνεις εγγραφή και σε άλλα. Δεν υπάρχει κάποιος προορισμός ως προς αυτό. Η συμμετοχή σε πολλά τέτοια panels αυξάνει το μέγεθος του δυνητικού εισοδήματος από τη συμμετοχή σε online έρευνες.

opportunity

Πολλές από τις έρευνες σχετίζονται με προϊόντα και υπηρεσίες που ακόμα δε κυκλοφορούν στην αγορά. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έρχονται πρώτοι σε επαφή με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες.

Earning on surveys

"Η γνώμη, τα σχόλια, και το συνολικότερο feedback των συμμετεχόντων έχουν άμεση επίδραση στη διαμόρφωση της αγοράς και της εταιρικής συμπεριφοράς. Η γνώμη των καταναλωτών / χρηστών / συμμετεχόντων μετράει. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που διεξάγουν έρευνες / ερωτηματολόγια οι εταιρείες. Το κέρδος από τις έρευνες δεν είναι μόνο μια έξτρα πηγή εισοδήματος, αλλά και η ικανοποίηση του να συμμετέχεις ενεργά στη διαμόρφωση της αγοράς και της εταιρικής συμπεριφοράς. "

  Καλύτερα αμειβόμενες διαδικτυακές έρευνες στην TGM Cyprus. Κάντε έρευνες επί πληρωμή online. Εγγραφείτε σήμερα και κερδίστε πόντους!

  Τι είναι το TGM Panel και πώς μπορεί να σε βοηθήσει να συμμετέχεις σε online και mobile έρευνες.

  Το TGM Panel δημιουργήθηκε για όσους:
  Ψάχνουν για εναλλακτικές πηγές εισοδήματος από την ασφάλεια και άνεση του σπιτιού ή χώρου τους
  Θέλετε να κερδίζετε χρήματα online με εύκολο τρόπο
  ‘Εχουν υπομονή και ελαστικότητα
  Επιθυμούν να μοιράζονται με άλλους τη γνώμη και τα σχόλιά τους
  Επιθυμούν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται στην αγορά από τις εταιρείες
  Επιθυμούν να συμμετέχουν σε online έρευνες με εύκολες ερωτήσεις και γρήγορες απαντήσεις
  Ο υπολογιστής ή το smartphone που έχουν αποτελεί το alter ego τους
  Ψάχνουν εύκολους και ωραίους τρόπους να κερδίζουν χρήματα
  Ψάχνουν για portals που προσφέρουν έρευνες σε σταθερό ρυθμό και πληρώνουν όσα υπόσχονται
  Βρίσκονται σε διακοπές και θα ήθελαν να βγάλουν γρήγορα κι εύκολα κάποια έξτρα χρήματα
  Επιθυμούν να περάσουν πιο δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους ή να ασχολούνται δημιουργικά κατά τη μετακίνησή τους από και προς τη δουλειά / σχολείο / meeting
  Μπαίνουν συχνά στο Διαδίκτυο με τα smartphones τους
  Γνωρίζουν τι θέλουν και είναι ανοικτοί σε νέες προκλήσεις
  Είναι αναποφάσιστοι και επιθυμούν μια γρήγορη κι εύκολη εναλλακτική επιλογή
  Ψάχνουν εύκολα χρήματα χωρίς να ρισκάρουν κάτι
  Θεωρούν σημαντικό το χρόνο που ξοδεύουν όταν συμμετέχουν σε online ή mobile έρευνες.
  Είναι online
  Αγαπούν την ελευθερία τους
  Θέλετε να πληρώνεστε για έρευνες και να είστε σίγουροι για το τι μπορείτε να κερδίσετε
  Ψάχνετε για τις καλύτερες έρευνες στο διαδίκτυο που πληρώνουν και όπου είναι εύκολο να πληρωθείτε για τη διεξαγωγή ερευνών
  Θέλετε να κερδίζετε ανά έρευνα που ολοκληρώνουν
  Εγγραφείτε στην TGM Panel Cyprus και λάβετε online έρευνες επί πληρωμή. Μην περιμένετε, ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα online!

  Πώς μπορώ να βγάζω εύκολα χρήματα μέσω Διαδικτύου;

  Μόλις επισκεφτείς το ερευνητικό panel μας μπορείς άμεσα να αρχίσεις να βγάζεις χρήματα.
  Πώς γίνεται η αρχή;
  The first step is to register at our website

  Tο πρώτο βήμα είναι η εγγραφή σου στο website μας. Κατά την εγγραφή θα ζητηθούν τα εξής προσωπικά στοιχεία σου: διεύθυνση email, ημερομηνία γέννησης, και φύλο. Είναι πολύ σημαντικό αυτά τα στοιχεία να είναι αληθή και σωστά – με αυτό το τρόπο θα διασφαλιστεί οτι θα παίρνεις μέρος στις σωστές έρευνες βάσει του προφίλ σου, θα υπάρχει ροή, και θα βγάζεις περισσότερα χρήματα. Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο tgmpanel.gr ή στο γενικό portal https://portal.tgmpanel.com

  2nd step join our site

  Το δεύτερο βήμα είναι η επαλήθευση της ταυτότητάς σου και ολοκλήρωση της πλήρους εγγραφής σου στο website μας. Για την επαλήθευση των στοιχείων σου, θα πρέπει να κάνεις κλικ στο σύνδεσμο (link) που θα λάβεις στη διεύθυνση email που εισήγαγες. Αν το email ενεργοποίησης δεν εμφανιστεί στον φάκελο με τα Εισερχόμενα, θα πρέπει να τσεκάρεις τον φάκελο με τα Promotions και τον φάκελο με τα Ανεπιθύμητα (Spam), καθώς υπάρχει περίπτωση να στάλθηκε εκεί.

  Για να εξασφαλίσεις οτι τα emails μας θα εμφανίζονται πάντα στον φάκελο με τα Εισερχόμενα και όχι στον φάκελο με τα Ανεπιθύμητα, θα πρέπει να προσθέσεις στην λίστα ή το βιβλίο με τις email επαφές σου.

  3rd step earn on paid surveys
  Το τρίτο βήμα απαιτεί να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου στην ορθή και ολοκληρωμένη συμπλήρωση των στοιχείων του προφίλ σου. Με αυτό το τρόπο το προφίλ σου θα συνδέεται με τις σωστές έρευνες. Επίσης, το ολοκληρωμένο προφίλ θα σου προσθέσει πόντους (κάθε πόντος ισούται με χρήματα). Μπορείς να ενημερώνεις το προφίλ σου κάθε 6 μήνες.
  4th step join best paid survey sites

  Το τέταρτο βήμα είναι να περιμένεις έως ότου λάβεις τις έρευνες. Εάν εμφανιστεί κάποια έρευνα στην οποία θα ταιριάζει το προφίλ σου, θα λάβεις ειδοποίηση μέσω email. Μ’ αυτό το τρόπο δε θα χάσεις καμία απολύτως ευκαιρία να βγάλεις έξτρα χρήματα στο on-line panel μας. Θα πρέπει να τονίσουμε οτι η κάθε έρευνα έχει περιορισμένη χρονική διαθεσιμότητα – μετά από λίγες μέρες (σε ορισμένες περιπτώσεις μετά από λίγες ώρες) η έρευνα θα απενεργοποιηθεί και δε θα είναι διαθέσιμη.

  Επίσης, δεν ενημερώνουμε μέσω email για όλες μας τις διαθέσιμες έρευνες, ενώ ενδέχεται κάποια από τα emails μας να χαθούν στο τεράστιο αριθμό emails που μπορεί να δέχεσαι γενικότερα. Γι’ αυτό τον λόγο, συνιστούμε να επισκέπτεσαι καθημερινά τον λογαριασμό σου στο portal μας https://portal.tgmpanel.com – ας πούμε όσο απολαμβάνεις το πρωινό καφεδάκι σου. Με αυτό το τρόπο θα μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες να συμμετέχεις σε περισσότερες έρευνες και να αυξήσεις τα χρήματα που θα μπορείς να βγάλεις on-line.

  Επίσης, μπορείς να λαμβάνεις ειδοποιήσεις σχετικά με νέες διαθέσιμες έρευνες μέσω WhatsApp και Facebook messenger apps, καθώς και μέσω Chrome plug-ins (έτσι, οι νέες διαθέσιμες έρευνες θα αναδύονται απευθείας στο smartphone σου ή στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης του υπολογιστή σου). Αυτές οι επιλογές εμφάνισης ειδοποιήσεων μπορούν να ενεργοποιηθούν (κι εξίσου εύκολα να απενεργοποιηθούν) μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου στο panel ερευνών https://portal.tgmpanel.com.

  5th step register at TGM Panel Cyprus

  Το πέμπτο βήμα είναι η συμμετοχή σε έρευνες. Είναι πολύ σημαντικό οι απαντήσεις σου να είναι αληθείς και ακριβείς, δλδ. θα πρέπει να διαβάζεις προσεκτικά και να απαντάς με ειλικρίνεια σε κάθε ερώτηση. Να θυμάσαι – η συμμετοχή και οι απαντήσεις σου στις on-line έρευνές μας είναι πολύ σημαντικές και θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν από τις εμπλεκόμενες εταιρείες. Οι απαντήσεις που δίδονται σε αυτές τις έρευνες θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό στην λήψη σημαντικών αποφάσεων, οι οποίες εν τέλει μπορεί να επηρεάσουν και τη δική σου καθημερινότητα. Με το να απαντάς προσεκτικά και ειλικρινά είναι πολύ σημαντικό. Ακόμα, θα πρέπει να τονιστεί οτι οι on-line έρευνές μας είναι πλήρως ανώνυμες.

  Με την επιτυχή ολοκλήρωση της κάθε έρευνας, μπορείς να τσεκάρεις πόσα χρήματα κέρδισες. Το TGM panel προσφερει πληρωμή για κάθε ολοκληρωμένη έρευνα που συμμετέχεις εξίσου σε EUR όσο και πόντους (1 pt = 1 EUR). Επίσης, θα λάβεις 0,02 πόντους για τον χρόνο που θα αφιερώσεις εάν εν τέλει δεν καταφέρεις να ολοκληρώσεις μια έρευνα (λόγω του οτι η έρευνα έκλεισε, συμπληρώθηκε ο αριθμός συμμετοχών, το προφίλ δε ταιριάζει, κτλ.)

  final step join paid online surveys

  Το έκτο βήμα είναι και το καλύτερο όλων, καθώς αφορά την πληρωμή για τον κόπο σου. Θα πρέπει να τονίσουμε οτι υπάρχει ελάχιστο όριο για τη διεκπεραίωση συναλλαγής πληρωμής. Στην περίπτωση του TGM Panel, το ελάχιστο όριο για συναλλαγή πληρωμών είναι 10 EUR για πληρωμές σε ευρώ και 3 EUR στην περίπτωση μετατροπής πόντων σε χρήματα (ορισμένες έρευνες πληρώνουν σε EUR και ορισμένες σε πόντους που αργότερα μπορούν να μετατραπούν σε EUR – αυτό εξαρτάται από την κάθε εταιρεία για τον λογαριασμό της οποίας τρέχει μια έρευνα).

  Όλο και περισσότερα ερευνητικά πάνελ, συμπεριλαμβανομένου του TGM Panel, πραγματοποιούν πληρωμές μέσω μεταφορών PayPal - paypal.com. Αργότερα μπορούμε να μεταφέρουμε την πληρωμή από τον λογαριασμό PayPal σε έναν τακτικό τραπεζικό λογαριασμό. Μετά από μερικές ημέρες, τα χρήματά μας θα είναι διαθέσιμα στον τελικό λογαριασμό.

  Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσουμε το κερδισμένο ποσό για να ενισχύσουμε τον λογαριασμό του τηλεφώνου μας (εάν έχουμε τηλέφωνο με κάρτα ανανέωσης).

  Ο τρίτος τρόπος εξαργύρωσης της πληρωμής μας είναι η χρήση κωδικών δώρου Gcodes - περισσότερες πληροφορίες στο app.gcodes.com.

  Εγγραφείτε στο online πάνελ μας. Είναι δωρεάν! Κερδίστε χρήματα για κάθε έρευνα που ολοκληρώνετε επιτυχώς!

  Πριν τη διεκπεραίωση της πρώτης πληρωμής θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσεις τον αριθμό κινητού σου – μπορείς να το προσθέσεις στο προφίλ σου.

  Δεν είναι όλα πολύ εύκολα;

  Ο ελάχιστος χρόνος που θα αφιερώσεις ανάμεσα στα διαλείμματά σου, στο δρόμο από και προς τη δουλειά σου ή κάποιο meeting, ή όσο απολαμβάνεις το καφεδάκι σου, θα σε βοηθήσει να βγάζεις έξτρα χρήματα, γρήγορα και εύκολα. Μόλις λίγα λεπτά την ημέρα θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις ένα πολύ σεβαστό ποσόν.
  Isn’t that easy?

  Πώς μπορώ να βρω online έρευνες που να πληρώνουν;

  Οι έρευνες που εμφανίζονται ξαφνικά (τύπου pop-up) κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σου περιηγήσεων, δεν αξίζουν την προσοχή και τον κόπο σου. Εν τέλει δε θα κερδίσεις χρήματα και αποτελούν ξεκάθαρα χάσιμο χρόνου.

  Για να κερδίσεις χρήματα συμμετέχοντας σε διαδικτυακές έρευνες, πρέπει να βρεις ένα αξιόπιστο panel online ερευνών, το οποίο και θα διασφαλίζει την πληρωμή για κάθε επιτυχώς συμπληρωμένη έρευνα. Το διαδίκτυο έχει ‘πλημμηρίσει’ από ένα σωρό άγνωστα και σαφώς αναξιόπιστα, ακόμα και δυνητικά παραπλανητικά, online portals.

  Ποιο πρέπει να επιλέξω;

  Θα πρέπει να επιλέξεις κάποιο που είναι ευκολόχρηστο, νόμιμο, και, το σημαντικότερο όλων, να πληρώνει όσα υπόσχεται. Όπως το TGM Panel! Σου προτείνουμε να κάνεις εγγραφή και να το δοκιμάσεις.

  Κερδίστε χρήματα κάνοντας online έρευνες!

  Τι είναι η έρευνα αγοράς, σε τι αποσκοπούν αυτές οι έρευνες;

  Ως επί το πλείστον, η έρευνα αγοράς αποτελείται από συλλογή δεδομένων και την ερμήνευση / αποκωδικοποίηση αυτών. Μέσα απ’ αυτές τις δραστηριότητες διαμορφώνονται διάφορες παράμετροι της αγοράς, όπως οι τιμές των αγορών και υπηρεσιών, η ζήτηση και προσφορά αυτών, καθώς και η γνώμη και συμπεριφορά των καταναλωτών.

  Ακόμα, η έρευνα αγοράς προσδίδει μια καλή αντίληψη όσον αφορά τον ανταγωνισμό. Αδιαμφισβήτητα, μεγάλο μέρος στην επιτυχία μια εταιρείας παίζει η σωστή ανάλυση της αγοράς η οποία οδηγεί σε σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις. Η καλή γνώση των προϋποθέσεων και απαιτήσεων της αγοράς εντός της οποίας δραστηριοποιείται μια επιχείρηση, και εν τέλει η ορθή εφαρμογή των κατάλληλων marketing στρατηγικών, βοηθάει στο αποτελεσματικότερο και σαφώς πιο επιτυχημένο λανσάρισμα νέων υπηρεσιών και προϊόντων.

  Σημαντικό ρόλο στη συλλογή δεδομένων, που μπορεί να επιφέρει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, παίζει η έρευνα αγοράς.

  Η έρευνα αγοράς ενδείκνυται ακόμα και σε περιπτώσεις αυξημένου ρίσκου, όταν και απαιτούνται λήψεις σημαντικών εταιρικών αποφάσεων. Τέτοιες περιπτώσεις περιλαμβάνουν κυρίως:

  • Εμφάνιση σοβαρού ανταγωνισμού, ο οποίος απολαμβάνει μεγάλο καταναλωτικό ενδιαφέρον.
  • Στοχευμένη επέκταση σε νέες αγορές.
  • Μετατροπή αγοράς πωλήσεων σε αγοραστική αγορά.

  • Αλλαγές που έχουν εφαρμοστεί εκ μέρους του κράτους σε συγκεκριμένες οικονομικές πολιτικές.

  • Συνεχείς ή γρήγορες αλλαγές στις απαιτήσεις / προσδοκίες των καταναλωτών συνδυαστικά με μείωση των αναγκών τους ή της αγοραστικής τους δύναμης.

  Ο κύριος λόγος που οι εταιρείες τρέχουν έρευνες αγοράς σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους είναι η εν δυνάμει επίτευξη αύξησης της ζήτησης των προσφερόμενων προϊόντων / υπηρεσιών. Οι παρακάτω παράγοντες βοηθούν σημαντικά στην αύξηση των πελατών:
  • Δοκιμαστική έρευνα
  • Έρευνα τιμών
  • Εμπορική έρευνα
  • Έρευνα ανάπτυξης και προώθησης
  • Έρευνα ικανοποίησης πελατών
  • Πάνελ νοικοκυριών

  Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή των μεθόδων έρευνας, όπως: διαθέσιμο χρονικό πλαίσιο για τη συλλογή των δεδομένων, το μέγεθος της αγοράς, οι διαθέσιμοι οικονομικοί πόροι για τη διεξαγωγή της έρευνας, το αντικείμενο της έρευνας.

  Η έρευνα με ερωτηματολόγια αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες τεχνικές έρευνας αγοράς. Λόγω της ευκολίας συλλογής των δεδομένων και της εύκολης ανάλυσης αυτών, η έρευνα με ερωτηματολόγια έγινε ένα από τα βασικότερα εργαλεία για τη διεξαγωγή έρευνας αγοράς.

  Διακρίνουμε μερικούς τύπους έρευνας, κάτι που διευκολύνει την επιλογή της σωστής τεχνικής για το ερευνημένο ζήτημα και τις πτυχές που είναι σημαντικές για τον πελάτη. Απ΄ αυτούς τους τύπους οι δημοφιλέστερες μέθοδοι έρευνας αγοράς είναι οι εξής:
  Τηλεφωνικά
  Ταχυδρομικά
  Μέσω των ΜΜΕ
  Άμεσο (Direct) Marketing
  Ραδιόφωνο και Τηλεόραση
  Διαφημίσεις
  Μέσω διαδικτύου (υπολογιστής / smartphone)
  Μέσω ακροάσεων
  Με φυλλάδια

  Μιας και ζούμε στην εποχή του Διαδικτύου, η πλέον προσβάσιμη και φθηνότερη μέθοδος συλλογής δεδομένων είναι η online και mobile έρευνα. Αυτού του είδους η έρευνα έχει σχετικά υψηλή απόδοση με χαμηλό κόστος. Οι online έρευνες - ερωτηματολόγια είναι ως επί το πλείστον απλές και η απάντηση των ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες είναι καθόλα εύκολη.

  Τέλος, η ανωνυμία των ερευνών αυτών βοηθάει τους συμμετέχοντες να απαντούν ειλικρινά και χωρίς να φοβούνται την επίκριση. Έτσι, επιτυγχάνονται υψηλότερα επίπεδα καλύτερης αποκωδικοποίησης και κατανόησης της αγοράς.

  Κερδίστε χρήματα κάνοντας online έρευνες!

  Οι Ομάδες μας

  Παγκόσμια κάλυψη, τοπική σκέψη - με τις αποκλειστικές ομάδες έρευνάς μας.